Проверете го вашиот статус за GREEN CARD

 Проверете го вашиот статус за GREEN CARD

Започна извлекувањето на виза за престој во Америка.

Оваа година сите што имаат аплицирано можат да го проверат својот статус на следниот линк .

Related post