КАВАДАРЦИ НИЗ СТАРИ ФОТОГРАФИИ

 КАВАДАРЦИ НИЗ СТАРИ ФОТОГРАФИИ

Првиот автобус во Кавадарци кој возел на релација Кавадарци – Скопје. Возач на автобусот е Ѓоре Грозданов, седи на браникот на автобусот, а горе е носачот на багажот Петруш Заев, или познат кај кавадарчани како Петруш Мајмунот.

Извор : Petre Kamchevski

Можно е да е слика од 1 лице

Related post